Lataa Pivo

Pieni askel pivottajille, suuri askel maksamiselle

Maksoitko koko porukan ravintolalaskun? Ostitteko yhteisen synttärilahjan? Lataa Pivo sovelluskaupasta ja saat kuitattua heti oman osuutesi suoraan kaverin tilille pelkän puhelinnumeron avulla.

Pivolla voit maksaa kaikkien pankkien asiakkaille ja se toimii yleisimmillä älypuhelimilla. Pivolla tehdyn rahasiirrot ovat maksuttomia.

Osuuspankkien asiakkaiden väliset siirrot tapahtuvat reaaliajassa, muiden pankkien asiakkaiden välisiin siirtoihin kuluu noin 1-2 arkipäivää. Maksun maksaja sekä vastaanottaja voivat omasta Pivostaan seurata maksun etenemistä.

Näin maksat kaverille Pivolla

Mitä tarvitsen, jotta pystyn maksamaan Pivolla kaverille?

  1. Älypuhelimen sekä Pivon uusimman version. Pivo maksut toimivat seuraavilla ja niitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä: Android 4.1, iOS versio 7.0, Windows Phone 8.0
  2. Suomalaisen pankkitilin, siihen liitetyn maksukortin sekä omat verkkopalvelutunnukset. Kaikkien suomalaisten pankkien myöntämät maksukortit käyvät.
  3. Vastaanottajan puhelinnumero pitää olla tallennettuna puhelimesi yhteystiedoissa.

Miten otan Pivo–maksut käyttöön?

Tarkista, että sinulla on viimeisin versio Pivosta käytössäsi, ja mene Pivon päävalikossa kohtaan Maksut. Tämän jälkeen liitä oma maksukorttisi Pivoon. Osuuspankin asiakkailla kortit näkyvät automaattisesti, jos asiakas on tunnistautunut. Sinun täytyy ilmoittaa myös tilinumero, jonne haluat vastaanottaa tulevat maksut.

Mitä jos vastaanottajalla ei ole vielä Pivoa käytössään?

Jos vastaanottajalla ei ole Pivoa vielä käytössään, Pivo kysyy automaattisesti, haluatko lähettää vastaanottajalle tekstiviestin, jossa kerrotetaan saapuneesta maksusta. Vastaanottaja voi kahden päivän sisällä ladata Pivon ja ilmoittaa tilinumeron, jonne haluaa vastaanottaa maksun. Muussa tapauksessa raha palautuu lähettäjälle.

Mitä teen jos puhelimeni häviää tai varastetaan?

Ota välittömästi yhteyttä oman pankkisi kortinsulkupalveluun ja sulje kaikki Pivoon liitetyt maksukortit.

Voit myös ottaa yhteyttä Pivon asiakaspalveluun.

Lue myös muut usein kysytyt kysymykset: FAQ

Pivo App Storessa Pivo Google Playssä