Lataa Pivo

Pieni askel pivottajille, suuri askel maksamiselle

Maksoitko koko porukan ravintolalaskun? Ostitteko yhteisen synttärilahjan? Lataa Pivo sovelluskaupasta ja saat kuitattua heti oman osuutesi suoraan kaverin tilille pelkän puhelinnumeron avulla.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa Pivolla ja se toimii yleisimmillä älypuhelimilla. Lisäksi Pivolla onnistuu myös reaaliaikaiset Siirto-maksut.

Mitä tarvitsen, jotta pystyn maksamaan Pivolla kaverille?

  1. Älypuhelimen sekä Pivon uusimman version. Pivo maksut toimivat seuraavilla ja niitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä: Android 4.1, iOS versio 7.0, Windows Phone 8.0
  2. Suomalaisen pankkitilin, siihen liitetyn maksukortin sekä omat verkkopalvelutunnukset. Kaikkien suomalaisten pankkien myöntämät maksukortit käyvät.
  3. Vastaanottajan puhelinnumeron.

Miten otan Pivo- ja Siirto-maksut käyttöön?

Tarkista, että sinulla on viimeisin versio Pivosta käytössäsi, ja mene Pivon päävalikossa kohtaan Maksut. Tämän jälkeen liitä oma maksukorttisi Pivoon. OPn asiakkailla kortit näkyvät automaattisesti, jos asiakas on tunnistautunut. Sinun täytyy ilmoittaa myös tilinumero, jonne haluat vastaanottaa tulevat maksut.

Reaaliaikaisia Siirto-maksuja Pivolla voivat tehdä Siirto-palvelussa mukana olevien pankkien asiakkaat. Ottaessasi Pivo-maksut käyttöön myös Siirto-maksut aktivoituvat automaattisesti, jos pankkisi tukee niitä. Mikäli pankkisi ei tue Siirto-maksuja, voit silti maksaa Pivolla kaverillesi. Tällöin maksuihin voi päteä 1-2 pankkipäivän viive.

Jos maksun vastaanottajalla on Siirto-palvelu käytössä, maksu siirtyy automaattisesti reaaliaikaisena Siirto-maksuna myös eri pankkien välillä.

Mitä jos vastaanottajalla ei ole vielä Pivoa tai muuta Siirto-sovellusta käytössään?

Mikäli maksun vastaanottajalla ei ole Siirto-palvelua käytössä, lähtee maksu Pivo-maksuna.

Jos vastaanottajalla ei ole Pivoa vielä käytössään, Pivo kysyy automaattisesti, haluatko lähettää vastaanottajalle tekstiviestin, jossa kerrotetaan saapuneesta maksusta. Vastaanottaja voi kahden päivän sisällä ladata Pivon ja ilmoittaa tilinumeron, jonne haluaa vastaanottaa maksun. Muussa tapauksessa raha palautuu lähettäjälle.

Mitä teen jos puhelimeni häviää tai varastetaan?

Ota välittömästi yhteyttä oman pankkisi kortinsulkupalveluun ja sulje kaikki Pivoon liitetyt maksukortit.

Voit myös ottaa yhteyttä Pivon asiakaspalveluun.

Lue myös muut usein kysytyt kysymykset: FAQ

Pivo App Storessa Pivo Google Playssä