Laita hyvä kiertämään Pivolla

Kerroimme aikaisemmin, että laitoimme hynttyyt yhteen kierrätyksen ja kirpputorien ystävien juhlan, Siivouspäivän kanssa. Alusta asti meille kummallekin oli selvää, että yhteistyön haluttiin olevan jotain muutakin kuin pelkkää logoilua: aitoa läsnäoloa ja yhdessä tekemistä kummankin toimintaa ohjaavien arvojen kantamana. Osana yhteistyötä päätimme laittaa hyvän kiertämään.

Lue koko juttu »

Pivo <3 Siivouspäivä

Laitoimme hynttyyt yhteen kierrätyksen ja kirpputorien ystävien juhlan, Siivouspäivän, kanssa!

Lue koko juttu »

Pivo Junior on Suomen paras mobiilipalvelu

Pivo Junior palkittiin parhaan mobiilipalvelun palkinnolla torstaina 6.4.2017 Grand Onessa, Suomen suurimmassa digitaalisen median kilpailussa. Tänä vuonna kilpailuun ilmoittautui yhteensä 257 työtä, joista 97 pääsi Konepajan Brunolla pidettyyn finaaliin. Pivo Juniorin kanssa palkinnosta kisasi viisi muuta sovellusta.

Lue koko juttu »

Mobiilikortti maksutta vuodeksi eteenpäin

Hyviä uutisia! OP tarjoaa Pivo-lähimaksamiseen tarvittavan OP-Visa Debit Mobiili -kortin maksutta 31.3.2018 saakka! Tarjous koskee sekä uusia että vanhoja mobiilikortin käyttäjiä. 1.4.2018 alkaen mobiilikortin hinta on OPn voimassa olevan palvelumaksuhinnaston mukainen.

Lue koko juttu »

Pivon vinkit hiihtolomalle

Hiihtoloma edessä eikä mitään tekemistä? Pivo auttaa! Kokosimme yhteen parhaat hiihtolomavinkkimme. Poimi vinkeistä mieleisesi ja nauti lomasta - tai muuten vaan tästä mukavasta valoisasta ajasta!

Lue koko juttu »

Kun sanat eivät riitä, sano se rahalla!

Muistatteko kiertoviestit? Ne vanhat kunnon kiertoviestit, joita kilahteli vielä muutama vuosi sitten sähköpostiin ja someseinille. Vaikka viestien määrä saattoi joskus ärsyttää, niiden sanoma oli usein kuitenkin kaunis.

Lue koko juttu »

Maksa Pivolla kaverille näppärästi ja turvallisesti

Pivon maksuvaihtoehdot saivat viime viikolla odotetun lisäyksen, jonka avulla voi nyt maksaa kaverille näppärästi pelkän puhelinnumeron perusteella. Uusi ominaisuus sai loistavan vastaanoton, ja moni onkin kertonut jo ”pivottaneensa” kavereilleen. Uutuus on herättänyt myös kysymyksiä, kuten tavallista on. Osa kysymyksistä on liittynyt pivottamisen turvallisuuteen.

Lue koko juttu »

CityShoppari 2017 on nyt Pivossa

Nyt se löytyy Pivosta: CityShoppari 2017! Paljon toivotussa etuohjelmassa on mukana jälleen hurja määrä etuja, joilla syöt, shoppailet ja matkustat alennettuun hintaan ympäri Suomen!

Lue koko juttu »

Cityshoppari 2017

Meiltä on kyselty viime aikoina paljon Cityshoppari 2017 -etuohjelman perään. Tiedotamme asiasta pian Pivon somessa. Kannattaa siis ottaa Pivon somekanavat haltuun viimeistään nyt! Kanavat löydät aivan tämän sivun alareunasta.

Cityshoppari 2016 on nyt Pivossa

Tätä on toivottu meiltä paljon eikä syyttä!

Lue koko juttu »

Pivon tuubihuivista on moneksi

Pivo sai uuden veikeän kuosin elokuussa ja myös Pivon seuraajat pääsivät vaikuttamaan kuosin värivalintaan. Uudella kuosilla varustettuja tuubihuiveja on jaettu syksyn aikana erilaisissa kilpailuissa Pivon somessa, ja ne ovat päässeet niin aikuisten, lasten kuin lemmikkienkin käyttöön!

Lue koko juttu »

Pivon lähimaksupilotti etenee

Pivon lähimaksupilotissa olevat asiakkaat ovat saaneet testata lähimaksuominaisuutta kesäkuusta alkaen. Pilottia on hiljalleen laajennettu ja nyt olisi aika ottaa mukaan vielä uusia innokkaita testaajia ennen viimeisiä silauksia.

Lue koko juttu »

Pivottajien top 6 syyslomavinkit

Loma on ihanaa aikaa, sillä silloin saa tehdä mitä haluaa – tai olla tekemättä mitään. Nappaa pivottajien syyslomavinkeistä mieluisimmat ja tee lomastasi oman näköisesi!

Lue koko juttu »

Tiesitkö, että Pivolla on nimikko Beach Volley joukkue?

Tiesitkö, että Pivolla on oma beach volley -joukkue? Team Pivo Kinnula & Määttä koostuu kahdesta oululaisesta urheilijanaisesta, joiden pelivarusteita komistaa Pivon logo. Minna Kinnula ja Miia Määttä ovat pelanneet aikaisemmin samassa joukkueessa lentopalloa, muun muassa oululaisen lentopallojoukkue Ettan naisten joukkueessa. Pivo pääsi haastattelemaan tiimiä ja kyselemään kuluneen kesän kuulumisia.

Lue koko juttu »

Näin tuunaat Pivo-paidan

Näin tuunaat t-paitasi festarikuntoon!

Lue koko juttu »

Tarina Aarrejahdin takaa

Pari viikkoa kestänyt Aarrejahti –kesäkampanja yllätti Pivolaiset täysin suosiollaan. Palkintoina jaettiin leffa- ja jätskilippuja, T-paitoja, Pivon yllätysbägejä sekä kaksi Logitechin kannettavaa Bluetooth –kaiutinta. Mistä idea kampanjaan oikein lähti?

Lue koko juttu »

OP laajentaa Pivon NFC-maksupilottia

OP laajentaa lähimaksamisen pilottia Pivossa ja mukaan on otettu lisää asiakkaita.

Lue koko juttu »

Pirkanmaan opiskelijoita lykästi!

Maksuton Pivo-mobiililompakko sisältää nyt maan kovimmat opiskelijaedut. Vilauta Pivoa, saat etuja!

Lue koko juttu »

Pian Pivolla voi maksaa myös verkkokaupassa

Viime viikolla esitellyn lähimaksamisen lisäksi Pivossa tullaan näkemään tämän kevään aikana myös uusi etämaksuominaisuus. Tämä mahdollistaa verkkokaupan ostosten maksamisen älypuhelimen avulla ilman erillistä pankkitietojen syöttämistä. Ominaisuutta voi käyttää kaikkien suomalaisten pankkien maksukorteilla. Tavoitteenamme on tehdä verkkokaupassa asioimisesta helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen!

Lue koko juttu »

Pivo <3 Hesburger

Pivo ja Hesburger laittoivat hynttyyt yhteen herkkukansan puolesta, mutta mistä yhteistyössä on oikein kyse? Kysyimme asiaa suoraan Jukka-Pekka Heikuralta, yhdeltä Pivon tekijöistä, sekä Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuodilta.

Lue koko juttu »

CityShoppari löytyy jälleen Pivosta

CityShopparin 2015 edut löytyvät nyt Pivosta!

Lue koko juttu »

Joulukuussa ylitetään suklaan keskikulutus

Voidaanko nyt jo myöntää, mistä joulukuussa on oikeasti kyse…? Suklaan syönnistä tietenkin!

Lue koko juttu »

Pivo tutuksi videoiden avulla

Miten kirjaudun Pivoon puhelinnumerolla? Kuinka PINS-kortti liitetään Pivoon ja mitä teen jos ostokseni toimiala näkyy väärin? Uuden Pivon ominaisuuksia ja toiminnallisuutta esitellään nyt Pivon YouTubessa.

Lue koko juttu »

Kulutusta Kasperin linssin läpi

Miltä näyttää viikko pivottamista Kasperin elämässä? Pivon somessa aktiivinen Kasper Garam on keväällä ylioppilaaksi valmistunut 18-vuotias helsinkiläisnuori, jonka intohimona on valokuvaus. Seuraavana etappina elämässä Kasperilla on armeija, jonka jälkeen hän suuntaa mahdollisesti opiskelemaan valokuvausta.Lue koko juttu »

Ikimuistoinen festariviikonloppu Qstockissa Pivon seurassa

Ensi viikonloppuna Oulussa järjestettävässä Qstockissa esiintyy suuri joukko kansainvälisiä sekä kotimaisia tunnettuja artisteja. Pivo on mukana bilettämässä Volbeatin, Cheekin, Pariisin Kevään ja Anna Aberun kanssa festariviikonlopun aikana. Voit hyödyntää Pivossa olevia Qstock-etuja sekä osallistua Instagram-kilpailuun, jossa paras #:llä pivokesä merkitty kuva voittaa GoPro-kameran.

Lue koko juttu »

Pivontekijät - Mats ideoi ja konseptoi Pivosta parempaa tuotetta asiakkaille

Kesän alussa Pivoon saapunut Mats tekee palvelusuunnittelua yhdessä kansainvälisen tiimin kanssa. Työpäivät sisältävät jatkuvaa keskutelua uusista ideoista, konseptointia ja dialogia itse sovelluksen käyttäjien kanssa. Uutena työntekijänä Pivossa saa olla oikeasti tekemässä asioita ja tämä innostaakin kansainvälistä liiketoimintaa opiskelevaa Matsia.

Lue koko juttu »

Uusittu Pivo - nyt saatavilla iPhonelle

Pivo syntyi ajatuksesta olla apuna arjen ostohetkissä. Tämän pohjalta lähdimme rakentamaan silloin mielestämme oikeanlaista sovellusta ja hioimme sitä muotoon, joka tuntui oikealta. Nyt kun on kulunut jo vuosi ensimmäisestä Pivon julkaisusta ja olemme keränneet paljon palautetta, on tullut aika korjata suuntaa hieman.

Lue koko juttu »

Lataa Pivo puhelimeesi ja vie kaveri leffaan

Pivon kesä on yllätyksiä täynnä! Käytiin ostamassa yhteensä 600 leffalippua ja 600 herkkulippua Finnkinon elokuvateattereihin, jotta saisit vieläkin enemmän irti kesästäsi. Jaamme joka viikko 100 leffalippua ja 100 herkkulippua Pivon ladanneille.

Lue koko juttu »

Pivontekijät - Pivon koodin takana on Antti

Antti on ollut Pivossa töissä sen syntymästä asti. Koodauskärpänen puri häntä ennen ylä-asteelle siirtymistä ja itse koodaaminen tuntuu yhtä mukavalta kuin silloin. Työvälineet vain ovat vaihtuneet useaan otteeseen matkan varrella. “Pivossa paha on se, että välillä ei malta lopettaa ja haluaisi istua liiankin pitkää iltaa koodin parissa” kertoo sosiaalinen ja tummasta huumorista pitävä Antti.

Lue koko juttu »

Pivoperjantai - voit voittaa liput Suomen parhaimmille festareille

Pivo piffaa nyt festarilippuja, jotta saisit enemmän irti kesästäsi. Pivoperjantai on kisa, jossa voit voittaa sinulle ja ystävällesi liput kesän parhaisiin tapahtumiin. Kisa lähtee käyntiin pivoperjantaisin Facebookissa ja mukaan pääset kommentoimalla festarikuvaan minkä artistin haluaisit kyseisillä festareilla nähdä sekä jättämällä yhteystietosi festarikisan kampanjasivuille. Huikeeta!

Lue koko juttu »

Pivontekijät - Veera käy muuallakin kuin toimistolla saadakseen tuoreita ideoita

Toimiston graafinen multitalentti Veera uskoo siihen, että koneen edessä kyyhöttämisen lisäksi on hyvä käydä vähän muuallakin inspiroitumassa. Hän on kokeillut kaikkea kahvakuulasta tankotanssiin. Vauhdikas harrastaja laittaa jarruja kehiin palstaviljelyn parissa ja tekee töitä mieluummin seisaaltaan.

Lue koko juttu »

Pivontekijät - Satu inspiroituu intensiivisestä työympäristöstä

Suunnistusta ja jääkiekkoa ykkösjuttuina pitävä Satu toimii Pivossa scrummasterina. Nämä ja lukuisat muut urheiluharrastukset ( kuten pyöräily, jalkapallo, kuntosali, uinti, salibandy, hiihto ) tuovat energiaa päivittäiseen työhön Pivossa. “Työskentelytilat innostavat, koska täällä me olemme kaiken keskellä ja toimimme tiiviisti yhdessä” mainitsee tietokonetekniikan insinöörin tutkinnon lisäksi opettajan ja liikunnan opintoja opiskellut Satu.

Lue koko juttu »

Pivontekijät - Jukka yrittää rikkoa Pivon

Tutustu Pivon Jukkaan! Hän lähti 10 vuoden yrittäjyyden jälkeen tekemään jotain aivan uutta Pivon kanssa. Testaajan tehtävien lisäksi hän on myös maanviljelijä. Pivon poppoossa Jukka uskoo oppivansa jotain uutta joka päivä ja työn ohella hän opiskelee ollakseen valmis uusia asioita varten.

Lue koko juttu »

Pivo Instagramissa

Hauskoja uutisia pivottajille! Pivo löytyy nyt myös Instagramista nimellä pivolompakko.

Lue koko juttu »

Nyt kaikki pääsevät Pivoon

Nyt tapahtuu suuria, sillä voimme iloisena ilmoittaa kaikkien pääsevän vihdoin käyttämään Pivoa! Kiitos jokaiselle kärsivällisyydestä odottaessanne Pivoon pääsyä.

Lue koko juttu »

Miten PINS-kortti liitetään Pivoon

PINS-etuohjelma löytyy nyt Pivosta ja sen avulla pysyt ajan tasalla pinsseistäsi. Löydät Pivosta myös PINS-etukupongit ja suosikkikauppojesi tiedot. Olemme saaneet Facebookissa, Twitterissä ja meilitise kysymyksiä siitä, miten liittää PINS-etuohjelma Pivoon. Palautteesta inspiroituneena teimme teille videon etuohjelman käyttöönotosta:

Lue koko juttu »

Pinssien uusi koti on Pivossa

PINS on uusi 300 kumppanin ja 400 verkkokaupan yhteinen etuohjelma, jossa on mukana yli 30 000 ostospaikkaa. Pinssejä voit kerätä jokapäiväisistä ostoksista ja niitä on mahdollista käyttää erilaisiin palkintoihin kuten lentoihin, konserttilippuihin ja ostoksiin PINS-kaupassa. Pivo tarjoaa mobiilikodin pinsseille.

Lue koko juttu »

Vappuna mennään yli keskikulutuksen

Haastattelimme kahta kauppatieteiden opiskelijaa Eemeli Väyrystä (22) ja Heidi Kippolaa (23) vapputunnelmissa ja kysyimme heidän rahankäytöstään sekä suunnitelmista opiskelijoiden suurjuhlan varalle. Siman ja munkin taistossa molemmat valitsivat munkin.

Lue koko juttu »

Pivo - Mitä se tarkoittaa?

Se on helppo sanoa ja sopii mukavasti suomalaiseen suuhun, mutta miten ristiäisissä päädyttiin sovelluksen nimeen? Palvelun nimeä mietittiin pitkään ja sitä päätettäessä voittajaksi selviytyi ylivoimaisena suosikkina Pivo, joka on vanha suomenkielinen synonyymi kämmenelle tai kouralle. Nimi kuvaakin palvelun läheistä suhdetta käyttäjään, paikkaa jonne uskaltaa tallettaa arvokasta tietoa ja sisältöä.

Lue koko juttu »

Pivo keräsi mainetta myös Vuoden Huiput -kisassa

Eilen järjestetyssä Vuoden Huiput -gaalassa palkittiin vuoden parhaita markkinointiviestinnän ja muotoilun osaajia. Myös Pivo sai osansa kunniaa, kun se palkittiin Kultahuipulla parhaasta digitaalisesta muotoilusta ja Hopeahuipulla muotoilun tuotteistuksesta.

Lue koko juttu »

Grand One -kilpailu oli Pivo-mobiililompakon voittokulkua

OP-Pohjolan digitaalinen irtiotto, Pivo-mobiililompakko, palkittiin eilen digitaalisen markkinointiviestinnän Grand One -kilpailussa. Suomalaisille tehty mobiililompakko Pivo voitti Grand One -kilpailussa Paras design- sekä Paras mobiilipalvelu -kategoriat ja sai kunniamaininnan Parhaasta kuluttajille suunnatusta palvelusta.

Lue koko juttu »

10 % alennusta Siwoissa ja Valintataloissa

Pivosta löydät nyt kupongit [Siwaan] (http://www.siwa.fi/fi/etusivu) ja [Valintataloon] (http://www.valintatalo.fi/fi/etusivu). Kupongeilla saat alennusta 10 % ostostesi loppusummasta. Kupongit ovat voimassa 19.3.asti. Muistathan katsoa myös muut voimassaoloehdot kupongista.

Lue koko juttu »

CityShoppari löytyy taas Pivosta

CityShopparin 2014 edut löytyvät nyt Pivosta! Edut ovat ilmaiseksi käytettävissäsi kolmen kuukauden ajan. Tämän jälkeen voit halutessasi ostaa jäsenyyden. Lisää CityShopparista voit lukea [täältä] (http://www.cityshoppari.fi/).

Lue koko juttu »

Voit nyt liittää RAY Etuasiakkuuden Osuuspankin korttiin Pivon avulla

Pivon yhteistyökumppaniverkosto laajenee jatkuvasti ja nyt voit liittää Pivon kautta RAY Etuasiakkuuden Osuuspankin maksukorttiin. Pelatessasi Osuuspankin maksukortilla, voit hyötyä RAY Etuasiakkuudesta, kun sinulla on käytössäsi myös Pivo-mobiililompakko.

Lue koko juttu »

Miten sinä käytät rahaa Maria?

Haastattelimme [Heijastuspinta] (http://www.heijastuspinta.fi/)-blogin kirjoittajaa Mariaa ja kysyimme häneltä rahan käytöstä. Maria voisi järjestää ylimääräisellä satasella ystävilleen juhlat ja satsaa mielellään sisustukseen ja ruokaan. Joskus hän potee huonoa omatuntoa siitä, ettei perehdy ostamiensa tuotteiden ekologiseen ja eettiseen taustaan paremmin.

Lue koko juttu »

Miten sinä käytät rahaa Mariina?

Haastattelimme [Project Mariina] (http://projectmariina.blogspot.fi/)-blogin kirjoittajaa Mariinaa ja kysyimme häneltä rahan käytöstä. Mariina satsaa mielellään itseensä sekä hyvinvointiin ja satasella hän lähtisi Eurooppaan kaupunkilomalle.

Lue koko juttu »

Uusia ominaisuuksia Pivon käyttäjille

Pivon kehittäminen on ollut äärimmäisen miellyttävää koko Pivon poppoolle sen vuoksi, että olemme saaneet valtavasti asiakaspalautetta. Joka päivä kymmenet sähköpostit antavat meille palautetta ja suuntaviivoja siihen minkälaisia ominaisuuksia on tarpeen tehdä.

Tänään meillä on mahdollisuus tarjota jälleen muutamaan toiveeseen vastaus - ensin Android ja iPhone -sovelluksissamme, mutta pian toki myös Windows Phonella.

Lue koko juttu »

Miten sinä käytät rahaa Tommi Koivisto?

Tavoitimme [Isyyspakkaus] (http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus)-blogin kirjoittajan Tommi Koiviston ja kysyimme häneltä rahan käytöstä. Tommi tykkää hemmotella vaimoaan hyvällä illallisella ja harkitsee ostoksiaan tarkkaan.

Lue koko juttu »

Miten sinä käytät rahaa Enni?

Seuraavaksi haastattelimme Enniä Ennin Kengissä-blogista. Enni nauttii hyvästä kotiruuasta ja kokkaa mielellään nuudeliwokkia.

Lue koko juttu »

Miten sinä käytät rahaa Anna Perho?

Seuraavaksi pääsimme haastattelemaan Anna Perhoa. Anna on heikkona hyvään ruokaan ja kirjoihin, mutta maksaa laskut aina ennen huvittelua.

Lue koko juttu »

PlusMimmi reissaa mielellään ja ostaa avocadon, kun siltä tuntuu

Meidän pivolaisten mielestä on kiva puhua rahasta. Kysyimme bloggaajilta, mihin sitä rahaa kuluu ja varsinkin, mihin sitä on kiva käyttää.

Ensimmäisenä saimme kiinni PlusMimmin PlusMimmi-blogista, joka kertoo suunnittelevansa todella tarkkaan, mihin rahaa laittaa. Mielessä on koko ajan oma budjetti, joka kertoo paljonko rahaa on käytettävissä tässä kuussa.

Lue koko juttu »

Pivo ja Point aloittavat yhteistyön

Hyviä uutisia! Pivo ja Point aloittavat yhteistyön, jonka avulla pystytään parantamaan käyttäjäkokemusta.

Lue koko juttu »

Pivo auttaa Laura Haimilaa säästämään uuteen tatuointiin

Radio NRJ:n Iltapäivän pieni, mutta ei suinkaan huomaamaton, Laura Haimila testaa marraskuun ajan Pivoa ja pyrkii parempaan rahankäyttöön.

Koska me pivolaiset olemme sitä mieltä, että on ihan hyvä tietää, paljonko se tilin saldo tänään sattuu olemaan, kyselimme Lauralta, miten se rahan käyttö on tähän asti sujunut. Mikä on Iltapäivän ilopillerin suhde rahaan ja mihin sitä rahaa katoaakaan aina silloin tällöin.

Lue koko juttu »

Päivittäiskulutuksen syvempi taso

Oletko huomannut, että Pivon päivittäiskulutusnäkymässä voi nyt tarkastella ostoksia, joista päivittäiskulutuksesi syntyy? Ominaisuus päätettiin toteuttaa, koska saamassamme palautteessa sitä niin paljon toivottiin. Päivittäiskulutusnäkymään pääset klikkaamalla päivittäiskulutuspalloja: klikkaamalla pallukkaa, näet päivittäiskulutuksen muodostavat yksittäiset ostokset.

Lue koko juttu »

Anna Perho testaa Pivoa

Haastoimme Radio Aallon juontajan Anna Perhon testaamaan Pivoa ja hän otti haasteen mielenkiinnolla vastaan. Alun ennakkoluuloista päästyään Anna on ottanut Pivon päivittäiseen käyttöönsä ja seuraa rahankulutustaankin tarkemmin.Latet ja taksikyydit ovat vähentyneet ja käsitys rahan menostakin on ehkä hieman konkretisoitunut.

Lue koko juttu »

Pivo ladattavissa nyt myös Windows-puhelimille

Palautteissa ehdottomasti eniten pyydetty asia on ollut Pivon Windows Phone -versio. Viimein Pivo-tiimi voi iloisesti ilmoittaa, että nyt myös Windows-puhelimien omistajat pääsevät käyttämään Pivoa. Lataa Pivo ilmaiseksi Windows Phone Storesta.

Lue koko juttu »

Ratkaisu Pivon ja iOS7:n yhteensopivuusongelmiin

Mikäli olet päivittänyt iOS7:n ja Pivosi ei toimi enää niinkuin pitäisi, seuraa näitä ohjeita, niin saat Pivosi taas toimimaan. Ongelma on estetyt evästeet ja ne pitää siis sallia asetuksista (ks. alla oleva kuva). Jotta muutokset tulevat voimaan ja Pivo alkaa toimimaan, pitää sinun sulkea Pivo käsin käynnissä olevista sovelluksista ja käynnistää Pivo uudelleen.

Lue koko juttu »

Hyviä uutisia shoppailijoille: Pivo tarjoaa CityShopparin edut loppuvuodeksi käyttöösi

CityShoppari on suosittu shoppailijan etukortti, jolla saa yli 1000 etua vuonna 2013. Etuja saa erityisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös muut kaupungit ovat edustettuina. Lisää CityShopparista voit lukea täältä.

Lue koko juttu »

Menoja, menoja, menoja!

Mikäli Windows Phone -tukea tai muiden pankkien tukemista ei lasketa, on varmuudella kaikkein toivotuin yksittäinen ominaisuus asiakaspalautteessamme ollut menojen lisäys.

Lue koko juttu »

Mihin panostat mieluiten?

Viimeiset elektroniset villitykset maailmalta, gourmet-raaka-aineet pikkupuodeista, designer-laukut ulkomailta tai täydellinen kotiteatteri. Kuulostaako joku tutulta?

Lue koko juttu »

Minä ja Pivo

Pivon Facebookissa on käynnissä kuva-skaba, jossa tehtävänä on ottaa kuva teemalla “Minä ja Pivo”. Palkinnoksi kaikki kuvan lähettäneet saavat Pivo-kännykkätaskun.

Lue koko juttu »

Alititko vai ylititkö keskikulutuksesi?

Avatessasi Pivon saat ilmoituksen siitä, miten olet kuluttanut viimepäivinä. Oletko yleensä pysynyt keskikulutuksessasi, vai ylittänyt tai alittanut sen?

Lue koko juttu »

Pivo erittelee päivittäiskulutuksesi

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, annetaan videon puhua puolestaan.

Lue koko juttu »

Yhteenveto Pivon asiakaskyselystä

Pivon asiakaskysely on nyt suljettu. Arvoimme kymmenen Pivo-kännykkätaskua ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! Mikäli jäit vielä ilman kännykkätaskua ja sellaisen haluaisit, kannattaa seurata Pivoa sosiaalisessa mediassa, nimittäin mahdollisuuksia saada kännykkätasku on vielä tulossa.

Lue koko juttu »

Joko olet käyttänyt Pivon ostoslistaa? Vastaa kyselyyn ja voita Pivo-kännykkätasku

Pivon ostoslista on kätevä apu arkeen. Kirjoita ostoslista ja Pivo muistuttaa sinua kaupan lähellä. Voit myös asettaa Pivon muistuttamaan kiinnostavista tarjouksista, niin tarjoukset eivät jää kauppareissulla hyödyntämättä.

Lue koko juttu »

Tiedoksi uusille Pivon käyttäjille

Heinäkuun helteisinä loma-aikoina huollamme ja kehitämme Pivoa ja valitettavasti joudumme rajoittamaan uusien käyttäjien pääsyä Pivoon. Uudet käyttäjät joutuvat siis hetken odottelemaan palveluun pääsyä, vanhat käyttäjät voivat käyttää Pivoa normaalisti.

Lue koko juttu »

Ostoslista joka muistuttaa itsestään

Viikon kysymykseen vastanneista suurin osa valitsee kaupan tarjousten mukaan vain, jos jotain erityisen hyvää on tarjouksessa. Tarjouksista voisi siis olla enemmänkin hyötyä. Tiesitkö, että Pivo tarjoaa apua tarjousten hyödyntämiseen?

Lue koko juttu »

Pivon poppoo toivottaa hyvää juhannusta

Työpaikoilla meno alkaa rauhoittua ja ihmiset siirtyvät pikku hiljaa juhannuksen viettoon. Monella alkaa myös loma juhannukselta, joten nyt on monta syytä juhlaan.

Lue koko juttu »

Hyviä uutisia kaikille Android-puhelimen omistajille

Pivo on saatavana nyt myös Android-puhelimiin. Pivon voi ladata Google Playsta ja se on maksuton. Pivon Android-versiossa toimivat kaikki samat toiminnallisuudet kuin iPhonessakin: voit esimerkiksi tarkistaa saldosi yhdellä pin-koodilla, hakea lähimmät palvelut tai selata suosikkikauppojesi tarjouksia.

Lue koko juttu »

Enemmän irti kesälomasta

Toukokuu vaihtui kesäkuuksi, koululaiset ja opiskelijat päättivät lukuvuotensa lauantaina ja lämpömittari näyttää yli 20 astetta. Kesä on siis virallisesti alkanut.

Kesään kuuluu ehdottomasti uiminen ja tötteröt, mutta monelle se odotetuin asia kesässä on kesäloma. Kesälomaa odotetaan ja suunnitellaan pitkään ja yleensä se on vuoden kohokohta. Jotkut suuntaavat ulkomaille, mutta monet viettävät lomansa kotimaassa matkustaen, nauttien ihanista kesäkaupungeista ja Suomen kauniista luonnosta. Suomi on pitkä maa, Hangon ja Utsjoen väliin mahtuu paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Lue koko juttu »

Yhteenveto Pivo-kyselystä

Pivon asiakaskysely on nyt suljettu. Kiitos kaikille osallistuneille! Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kyselyssä saimme paljon hyödyllistä palautetta ja hyviä kehitysideoita käyttäjiltämme. Tässä muutamia poimintoja.

Lue koko juttu »

Pivo kertoo kun jotain tapahtuu

Miten hankalaa olisi käyttää puhelinta, jos se ei pitäisi ääntä soiton merkiksi? Tai Facebookia, jos se ei kertoisi ystäväpyynnöistä ja viesteistä? Tai miten turvatonta autolla kulkeminen olisi, jos ei tärkeimmissä risteyksissä olisi valoja ilmoittamassa ajovuoroja. Merkkiäänet ja ilmoitukset auttavat tuotteissa ja palveluissa ymmärtämään, mitä tapahtuu, ja tuovat siten turvallisuuden tunnetta.

Lue koko juttu »

Kaupan kehitys

Miten kauppa ja matkapuhelimet ovat kehittyneet? Mistä ollaan lähdetty ja mihin kehityksessä ollaan menossa?

Lue koko juttu »

Vastaa kyselyyn ja voit voittaa Pivo-paidan!

Pivo on ollut muutaman viikon käytössä ja nyt on hyvä aika kysyä teiltä palautetta ihan kyselyn muodossa. Kyselyssä haluaisimme erityisesti kuulla palautetta Pivon päivittäiskulutusominaisuudesta: mikä siinä on hyvää ja missä on vielä kehitettävää? Pivo laskee keskimääräisen päivittäiskulutuksesi viimeisen viiden päivän ja kuukauden ajalta. Tämän lisäksi Pivo erittelee keskikulutuksesi eri toimialoittain. Päivittäiskulutusnäkymän löydät aikajanan vasemmasta laidasta.

Lue koko juttu »

Pivo paranee palautteen avulla

Pivo on ollut ladattavissa App Storessa reilun viikon ja 1000 käyttäjän raja on jo rikottu! Me Pivo-tiimissä olemme olleet todella otettuja käyttäjien aktiivisuudesta: palautetta on tullut paljon ja olemme saaneet myös loistavia kehitysideoita! Kiitokset näistä teille, hyvät käyttäjät! Ilman teitä Pivosta ei tulisi niin hyvä, kuin siitä nyt voi tulla!

Lue koko juttu »

Päivittäiskulutuksen seuranta kannattaa

Jos joku kysyy sinulta autosi polttoainekulutusta, osaat varmasti vastata kysymykseen siltä seisomalta. Entä jos joku kysyisi sinulta omaa päivittäiskulutustasi, osaisitko vastata?

Lue koko juttu »

Enemmän irti saldosta Pivon avulla

Kun ruokakorisi ja sylisi on täynnä tavaroita matkalla kassalle, ei ole mukava murehtia sitä että onko tilillä rahaa vai ei. Ehkä sinäkin olet joskus kokenut tilanteen, jossa asetat kortin maksupäätteeseen ja mietit että “tuliko se palkka jo?”

Piinalliset pari sekuntia myöhemmin punastus vaihtuu hymyyn. Kaikki kunnossa.

Arjen pyörteessä on muutakin murehdittavaa kun tilitapahtumat ja saldo. Itseasiassa, sellaisista asioista ei ehkä olisi koskaan tarvetta murehtia liiaksi - jos saldon ymmärtäminen tehtäisiin riittävän helpoksi. Riittävän helppoa olisi yksinkertainen näkymä, jossa olisi tulot, menot ja saldo tasapainossa sekä ymmärrettävissä yhdellä silmäyksellä.

Lue koko juttu »